Skip to content

Bodyforming

Wat is het?

In deze les wordt er gericht aan een steviger figuur gewerkt. Buik, billen, benen en borsten, de gevarenzones van vele vrouwen worden aangepakt: BBB.

Hoe werkt het?

Na een pittige opwarming op muziek zonder lopen of springen, begin je aan uit uitgekiende oefenreeks op de matjes. Geen zware, ingewikkelde toestellen, maar puur werken met je eigen body.

Voor wie?

Uitstekend geschikt voor iedereen, ook voor wie een poosje niets aan het lichaam en conditie heeft gewerkt. Jong en minder jong, samen aan je figuur werken. Doordat er niet gelopen en gesprongen wordt in deze les is deze zeer geschikt voor mensen met rugklachten. De grondoefeningen zijn rugvriendelijk en door de vele buikspieroefeningen uitstekend geschikt voor het versterken van rug en buikgordel.

Hoe lang duurt het?

De opwarming duurt ongeveer 20 minuten, daarna werk je op de matjes voor een reeks grondoefeningen. Op het einde volgt er nog een welverdiende stretching.

Wat belooft het?

We werken aan je uithoudingsvermogen, een betere spierkracht en spierspanning zodat we doelgericht je probleemzones aanpakken.