Skip to content

Start Nieuw Seizoen

Beste Fun2movers,

We zijn blij jullie terug te kunnen weerzien in onze sportclub.

We hebben enkele turbulente tijden achter de rug, toen wij in november‘20 weer dicht moesten, hadden we er geen idee van dat dit voor de rest van het seizoen zou zijn. We hebben wel nog online-lessen gegeven voor hen die een toestel wilde. Vanaf juni zijn we wel terug gestart met onze zomerlessen die eerst buiten en nadien terug in Fun2move doorgingen. We hebben steeds de coronamaatregelen streng opgevolgd.

Hieronder kunnen jullie de nodige info rond maatregelen en compensaties terugvinden.

Nog extra info nodig? Stuur ons gerust een bericht!

We starten nu het nieuwe seizoen in een gezonde en veilige sportomgeving. De richtlijnen die ons opgelegd zijn, zullen wij nog steeds opvolgen. Dit wil zeggen dat wij:

  • niet met de volle capaciteit zullen kunnen starten.
  • in elk lokaal staat een Co2-meter met voldoende ventilatie.
  • mondmaskers zullen voorlopig nog tot op het toestel moeten gedragen worden maar tijdens het sporten mag je het afzetten. Bij het ontsmetten van de toestellen dragen we terug het masker.

Al deze maatregelen moeten ervoor zorgen dat wij toch open kunnen blijven en jullie kunnen laten sporten in een vertrouwde omgeving. Blijven sporten is een bewezen medicijn! Het versterkt je mentale en fysieke weerbaarheid! En dat is voor iedereen erg nodig!

Iedereen die lid was bij de lockdown in oktober en zijn abonnement, beurtenkaart nog niet terug geactiveerd heeft, kan dit nu in september terug starten.

Start nieuw seizoen: opendeurweek van 12 tot 26 september ‘21. Kan je niet wachten tot dan, mag je alvast bij de zomerlessen aansluiten.

Let op! Trouwe leden, jullie kunnen NIET reserveren via jullie vertrouwde reservatiesysteem zolang jullie abonnement niet terug geactiveerd is. Stuur ons een bericht 0473/275373 of 0477/797950 of spring even binnen zodat wij je beurtenkaart/abonnement terug kunnen activeren en een plaatsje voor je kunnen reserveren.

Je had een:

Beurtenkaart:

*betaal het aantal beurten dat je reeds opgebruikt had en je krijgt er 1 gratis bij. (3 maanden geldig)

Abonnement 1x per week:

*vraag naar je mogelijkheden: gemiste lessen opnemen, abonnement vervolledigen tot eind mei, er een onbeperkt abonnement van maken voor 150€!!

Abonnement onbeperkt:

*vraag naar je mogelijkheden: gemiste lessen opnemen, abonnement vervolledigen tot eind mei…

Domiciliëring per maand:

Wij kunnen niet garanderen dat we kunnen blijven sporten vanwege corona maar we doen er alles aan zodat jullie de verloren lessen kunnen opnemen. Wens je liever een domiciliëring dan kunnen wij deze bij verplichte sluiting onmiddellijk blokkeren.

*vernieuw nu je abonnement 1x per week: 29€ per maand

*vernieuw nu je abonnement onbeperkt: 39€ per maand

Ben je al even geen lid meer maar wens je toch terug actief te worden, kan je de prijzen in de pagina Tarieven terugvinden.

Dit jaar gaan we onze groene ecologische afdruk wat verminderen: de jaarlijkse brieven met de post worden vervangen door een e-mail en de folder is gereduceerd tot een flyer waardoor we hopelijk iedereen mee bereiken om naar onze website www.fun2move.be te gaan en om zo menig boom/papier te besparen.